Website enzo

Nu ik een paar maanden bezig ben met mijn website, wil ik graag uitleggen waarom ik de website ben begonnen en wat ik nog ga doen. En hoe dat werkt met die advertenties, die opeens op mijn website zijn gekomen.Ik ben vanaf maart bezig met mijn website GezondGezin.nu. Wekelijks plaats ik nieuwe recepten op de website en ik schrijf over onze gezondheid en voeding. En ook soms wat persoonlijke verhalen in mijn blog, heerlijk en soms eng om die te delen.

Waarom ben ik met GezondGezin begonnen?

Ik wil graag mensen bewust maken van wat voeding voor je gezondheid doet. Ik heb zelf al heel lang last van gewrichtspijnen en mijn jongste zoon heeft last van eczeem en allergieën. Ik liep een paar jaar geleden bij de reumatoloog (ik heb gelukkig geen reuma!). Ik wilde ook geen medicijnen maar weten wat ik had. Ik wilde namelijk mijn voeding aanpassen op mijn klachten. De reumatoloog wist zich daar geen raad mee, ik had geen reuma en dat was het! Daarom ben ik mij zelf gaan verdiepen in voeding. Toen ben ik begonnen met het volgen van opleidingen in de richting van orthomoleculaire voeding. Wat ik heb geleerd is dat veel klachten ook met voeding te maken heeft. Voeding veroorzaakt zelfs klachten. Weg met die kant en klare maaltijden, koeken, frisdrank. Het doet zoveel NIET GOEDS in je lichaam. Daarom maak ik veelal mijn eten zelf en wil ik jou bewust maken van de kleine moeite van het zelf maken. Want kleine moeite, maar groot plezier! Dat ik op een missie ben klinkt nogal groots, maar ik wil mensen bewust maken. En dat begint met jou! Ook al heb je geen klachten, bedenk dat je met gezonde voeding (en leefstijl) preventief bezig bent voor een goede gezondheid voor later.

Voedingsadvies

In de opleidingen heb ik geleerd om personen voedingsadvies te geven. Dit doe ik nu nog niet zo veel. Dat komt nog wel, maar het is wel mijn wens om meer te doen. Dus wil je advies, de begeleiding kan ook online, stuur mij dan een mail (Liesbeth@gezondgezin.nu) of kijk hier.

Recepten

Hoe kom ik aan de recepten? Sommige recepten heb ik al jaren in mijn boekje staan. Ik zoek ook flink wat af op websites voor inspiratie. Ook op Amerikaanse en Engelse sites. Via Pinterest of Facebook. Recepten maak ik, pas ik aan, vervang sommige ingrediënten voor wat gezondere ingrediënten en uiteindelijk heb ik mijn recept die ik graag deel. Mijn gezin is al heel lang gewend om wekelijks zeker 2 dagen iets onbekends te eten. En met 2 jongens is dat soms lastig, ze zitten er niet altijd op te wachten. Soms zijn ze blij verrast en soms moet ik beloven dat ik iets NOOIT meer ga maken.

Wat verdien ik eraan?

Nou ja, op het moment dat ik het schrijf nog niks. Zou ik geld willen verdienen? Laat ik eerlijk zijn, tuurlijk! Het kost mij ook tijd om de recepten en artikelen te schrijven. Als je een website hebt, met bezoekers, mag je advertenties op je website zetten. Dat heet Affliate marketing. Hiermee verdien ik een heel klein beetje als mensen op de advertentie klikken.

ebook cover zwanger

Ook heb ik mijn eerste E-book geschreven, die gekocht kan worden. Het eerste E-book is helemaal gericht op gezond zwanger worden en zijn. Voor een klein bedrag (7,50) heb je heeeeel veel informatie over een gezonde zwangerschap, klachten en lekkere, exclusieve recepten. En ik hoop natuurlijk mensen te kunnen begeleiden als voedingscoach.

Toekomst

Ik wil met mijn website steeds meer mensen te bereiken. En alvast een primeur, ik ben bezig met het maken een online programma: in 8 weken (stappen) naar een gezond voedingspatroon en leefstijl. Update: deze is er inmiddels!

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.