Privacybeleid

Je leest nu het privacybeleid van GezondGezin.

Via de website www.gezondgezin.nu worden persoonsgegevens verwerkt. Vanwege de nieuwe privacy wetgeving per 25 mei 2018, is er een privacy beleid voor GezondGezin opgesteld. Hierin is opgenomen wat er met jouw gegevens gebeurt. Ik vind het belangrijk om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig bewerkt en beveiligd.

Bij de verwerking hou ik mij aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) stelt. GezondGezin is verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel en gebruik en met welk doel.

E-mail en mailinglijsten

Heb je je aangemeld voor de nieuwsbrief, dan ontvang je met enige regelmaat een nieuwsbrief. Deze verstuur ik via de e-mail, met het programma MailChimp. In mijn MailChimp account zijn jouw naam en e-mailadres bekend. Deze worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrieven. Ten alle tijden kun je je afmelden voor de nieuwsbrief, onderin de mail staat de ‘unsubscribe’ link.  Jouw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. Als je je hebt uitgeschreven, zal ik je niet meer lastig vallen. Binnen een week zullen jouw gegevens verwijderd worden.

Betalingen

Voor het afhandelen van een betaling van een training of e-book maak ik gebruik van Mollie. Zij verwerken de volgende gegevens: naam, adres en woonplaatsgegevens, betaalgegevens zoals het bankrekeningnummer. Zij hebben passende maatregelen genomen om deze persoonsgegevens te beschermen.

De bekende cookies

Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Meer weten over cookies? Lees hier op de website van de consumentenbond meer.

Ik maak gebruik van Google analytics. Een cookie wordt door Google opgeslagen, zodat ik kan zien hoe de bezoekers de website gebruiken. Voor de analyse van bezoeker gegevens, slaat Google analytics namelijk deze gegevens op. Ik heb een bewerkingsovereenkomst afgesloten met Google. 

Op de website GezondGezin.nu staan ook buttons naar Facebook, Instagram en Pinterest, met onder andere de mogelijkheid om te linken, delen en pinnen. De social media beheerders verzamelen ook cookies.

Advertenties

Op de website vind je advertenties van onder andere bol.com. Als je klikt op één van deze banners en je koopt vervolgens iets, krijg ik een klein percentage van het verkoopbedrag. Dit is voor mij natuurlijk fijn. Zo’n link noem je affiliate links.

Zo’n website behouden jouw gegevens een aantal dagen. Ze gebruiken deze gegevens om gericht te kunnen adverteren. Mocht je dit niet op prijs stellen, accepteer dan de cookies niet of klik niet op de banners.

Publicatie

Jouw persoonsgegevens worden nooit gepubliceerd.

Bewaren

De bewaartermijn is een onderdeel van de privacyregeling. De gegevens worden niet langer bewaard dan wettelijk bepaald.

Gegevens inzien

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door GezondGezin in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Voor contact en vragen hierover kun je mij mailen via Liesbeth@gezondgezin.nu