Boeken uit mijn boekenkast – Spirituele inspiratie

Boeken uit mijn boekenkast – Spirituele inspiratie

Voor spirituele inspiratie heb ik heel wat boeken die bij mij op de boekenplank liggen. Deze drie wil ik heel graag delen! Deze boeken kunnen therapeutisch werken en je helpen bij worstelingen die we allemaal wel eens hebben.

De kracht van kwetsbaarheid van Brené Brown

Last van onzekerheden, soms bang, een echt perfectionist? Zij draait ze om, zij gebruikt die ‘zwaktes’ en vertelt je hoe je ze in de kracht kunt zetten. Ze vertelt heel geestig en persoonlijk. Het boek leest daardoor erg makkelijk en je voelt soms alsof ze het over jou hebt (in ieder geval, dat had ik).

20160910_071307

Heb je 20 minuten de tijd, kijk dan deze inspirerende TED talk van Brené. Echt de moeite waard. Ik heb de video al een paar keer gezien en elke keer blijft ze mij boeien en denk ik er de hele dag nog verder over na. In haar boek heeft ze het ook over deze TED talk.

 

The Secret van Rhonda Byrne

Dit boek is erg bekend geworden in de Oprah show van Oprah Winfrey. Maar ik heb hem zelf nog niet zo lang geleden gelezen. Een aanrader is ook het vervolg; the Magic. Het boek vertelt je het geheim, wat ik natuurlijk niet mag verklappen. Het geheim wordt uitgelegd op het gebied van geld, relaties, wereld, jijzelf, het leven en de gezondheid. Echt een aanrader! Voor een andere, positieve kijk op het leven en de wereld.

KokenKoken

20160910_071039

De wetten van Deepak Chopra

Meer spiritueel en sommige mensen zullen dit boek zweverig vinden. Dus deze boeken moeten je liggen. Het zijn 3 boeken; ‘het geluk in jezelf’, ‘leven in overvloed’ en ‘de zeven spirituele wetten van succes’. Boeken die uitgaan van een positieve instelling, vertellen over geloof, karma en het hoe en waarom om een gelukkig leven te leiden. En over meditatie en rust vinden in waarom iets gebeurt.

20160910_071257Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.