6x gezonde drankjes (van ice tea tot smoothies voor kids)

6x gezonde drankjes (van ice tea tot smoothies voor kids)

Vandaag een kijk op gezonde drankjes. Als je ergens een makkelijke eerste stap kunt zetten naar een gezonder leven, dan is het wel je drinken. En dan heb ik niet alleen over wijn en bier, maar ook frisdrank. Zelfs appelsap bevat echt veel suikers. En dat is soms lekker, maar een glas water of thee is ook niet verkeerd. Toch?

Als je dan wel een ander smaakje wilt, maak dan eens zelf je ice tea, limonade of fruitwater. Hieronder ook smoothies en juices, een handig tussendoortje. Maar niet 3 op een dag. Dit klinkt misschien streng, maar probeer te wennen aan water en thee en soms wat ‘lekkers’.

Ice tea
Banaan kokossmoothie
Watermeloen juice
Limonade
3 smoothies voor kids
Fruitwater


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.