Bucketlist update – Mijn gelezen boeken in 2018

Bucketlist update – Mijn gelezen boeken in 2018

Ik begon 2018 met een bucketlist. Dus niet met een goede voornemens lijstje maar met een bucketlist. Een aantal van mijn ‘doelen’ van mijn lijstje van de bucketlist zijn inmiddels gehaald. Ik heb de opleiding Kindercoach gehaald, ik heb gastles mogen geven op een basisschool voor alle groepen en ik heb ook al heel wat boeken gelezen. Ik las vroeggur al vooral veel op vakantie, maar ik lees nu eigenlijk elke dag! Nu in november heb ik er al 10 gelezen. Ben je benieuwd welke boeken?

Mijn gelezen boeken in 2018, daar komen ze!

Want ze zijn stuk voor stuk aanraders. Via de link ga je naar Bol.com, zo kun je nog meer lezen over het boek en het eventueel bestellen.

 1. Weg van jou
  Echt een leuk boek over de liefde en familie. Het leest lekker weg, met humor en ook gewone alledaagse dingen.
 2. Sterf twee keer
  Vorig jaar heb ik al de eerdere boeken van deze serie gelezen. Als je houdt van series als CSI of criminal minds dan is dit een aanrader. Spannend, en je wordt echt meegenomen in de karakters van de 2 hoofdpersonen, Rizzoli & Isles (respectievelijk rechercheur en patholoog-anatoom). Natuurlijk is er een moord gepleegd en moeten ze het oplossen, maar zo goed geschreven en je wilt maar door met lezen.
 3. Piep zei de muis
  Heerlijk boek! Spannend en een heel goed verrassend verhaal met rechercheur Helen Grace in de hoofdrol. Ik heb zijn eerste boek ook gelezen -Iene miene mutte. Net zo verrassend, en best luguber. Ik wil alle boeken in deze reeks gaan lezen!
 4. De Sekte
  Een boek over een sekte in Zweden. Je krijgt echt een inkijkje hoe een sekte werkt. Hoe je mee wordt genomen in de bedrieglijk sekteleider.
 5. De jongen in de gestreepte pyjama
  Bekend boek bij velen, maar ik had het boek nog nooit gelezen. En de film trouwens ook niet gezien. Ik wist ook niet hoe het zou eindigen, maar had op een gegeven moment al zo’n gevoel. Heftig maar mooi boek.
 6. Versplinterd
  Boek uit 2008 van Karin Slaughter, die ik een paar jaar geleden al had gelezen. Maar die boeken van haar kun je na een paar jaar nog een keer lezen. Ik in ieder geval. Ik weet echt niet meer wie het heeft gedaan en lees het boek bijna alsof ik het voor het eerst lees.
 7. De laatste meisjes
  Dit boek kreeg ik als tip van mijn schoonzusje. Nou, wat een aanrader! Echt van begin tot eind spannend. Tja, als zelfs Stephen King het boek aanraad. En de filmrechten zijn verkocht.
 8. Ik weet een geheim
  Het 2e boek gelezen dit jaar van Tess Gerritsen. Het is niet helemaal op de goede volgorde van de Rizzoli & Isles, maar dat vond ik niet heel storend. Aanrader, met een onverwachts en spannend eind.
 9. Zondeval
  Boek van Nederlandse schrijvers, met 2 verhalen die tegelijk verteld worden. 1 speelt zich af in de middeleeuwen in Italiƫ, de andere in het nu. Heel goed geschreven en leuk om te lezen over Florence en Rome.
 10. Jij, ik en de zee
  Een ander soort boek wat ik normaal lees (dus geen thriller). Maar een lief, ontroerend verhaal over 2 vriendinnen in Engeland. Mooi, mooi, mooi.

Sinds een jaar lees ik op e-reader, een kobo. Eerst miste ik wel de geur van ‘echte’ boeken. Maar ik ben helemaal om. Alleen al om zonder licht in bed lezen, zo fijn. 

Om te pinnen:

KokenKoken
Opengeslagen boek

Misschien vind je dit ook leuk?

Boekenkast met oude boeken
Klik op afbeelding om naar de gelezen boeken in 2020 te gaanGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.