5x mijn favoriete ontbijtjes deel 2

5x mijn favoriete ontbijtjes deel 2

Je ontbijt, heel belangrijk om je dag goed mee te beginnen. Benieuwd naar mijn favoriete ontbijtjes? Ik deel er weer 5, waarvan drie met blauwe bessen! Een heerlijk fruit, wat zuur en een echte superfood. Het bevat het onder andere ijzer en het spoorelement mangaan wat je bloedsuikerspiegel zelfs verlaagt, terwijl er wel suiker in blauwe bessen zit.

Mijn 5 favoriete ontbijtjes

Clafoutis met blauwe bessen
glutenvrije granola
Glutenvrije granola
Mug cake met kokosmeel en pindakaas
Havermoutpannenkoeken
Havermout blauwe bessen

Vorig jaar deelde ik ook al mijn 5 favorieten voor het ontbijt, benieuwd naar mijn favorieten van vorig jaar? Klik dan hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.