Granola – 5 manieren, van snel in een pannetje tot in de oven

Granola – 5 manieren, van snel in een pannetje tot in de oven

Vandaag een verzamelrecept van granola – 5 manieren. Mijn favoriete ontbijt is granola. En dan wel zelf gemaakt, dat scheelt zoveel suikers. Ik heb ook al eens de supermarkt producten vergeleken. Wat een prijsverschil en verschil in suikers en vezel. Nu komen er bijna dagelijks wel weer nieuwe producten bij of worden de huidige granola’s aangepast. Het beste is om zelf de etiketten te leren lezen en let dan vooral op de suikers en vezels.

En dat granola mijn favoriete ontbijt is, blijkt wel. Er staan al 5 recepten voor granola op de site. Je kunt ze makkelijk maken, in een klein pannetje met wat olie en beetje agavesiroop. Of lekker knapperig uit de oven. Of wat dacht je van rauw, of glutenvrij.

Granola – 5 manieren, snel of uit de oven

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

granola met appel en kaneel uit de oven
Granola met appel uit de oven
snelle granola met aardbei
Snelle granola
glutenvrije granola
Glutenvrije granola
rauwe granola
Rauwe granola
kwark met granola en blauwe bessen
Zelf gemaakte granola uit de oven

Om te pinnen:

meerdere granola's

Soortgelijk

Welke granola zou ik kiezen uit de supermarkt?

Welke granola zou ik kiezen uit de supermarkt?

Welke granola zou ik kiezen uit de supermarkt? Ik doe regelmatig onderzoekjes op de ingrediĆ«ntenlijst van producten in de supermarkt. Dit is echt de moeite waard. Sommige verpakkingen geven de verwachting dat het product erg gezond is. Dit is echt niet altijd het geval! Vandaag […]

Snelle granola – zonder gebruik van de oven

Snelle granola – zonder gebruik van de oven

Granola, een heerlijk knapperig ontbijtje. Samen met yoghurt of kwark en fruit gewoon een goed begin van de dag. Ik maak het regelmatig zelf, een hele bakplaat vol. Daarna in een glazen pot, die mooi staat in de keuken. En toch even geen tijd gehad, […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.