5 versies van granola

Granola – 5 manieren, van snel in een pannetje tot in de oven

Vandaag een verzamelrecept van granola – 5 manieren. Mijn favoriete ontbijt is granola. En dan wel zelf gemaakt, dat scheelt zoveel suikers. Ik heb ook al eens de supermarkt producten vergeleken. Wat een prijsverschil en verschil in suikers en vezel. Nu komen er bijna dagelijks wel weer nieuwe producten bij of worden de huidige granola’s aangepast. Het beste is om zelf de etiketten te leren lezen en let dan vooral op de suikers en vezels.

En dat granola mijn favoriete ontbijt is, blijkt wel. Er staan al 5 recepten voor granola op de site. Je kunt ze makkelijk maken, in een klein pannetje met wat olie en beetje agavesiroop. Of lekker knapperig uit de oven. Of wat dacht je van rauw, of glutenvrij.

Granola – 5 manieren, snel of uit de oven

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

Granola met appel uit de oven
Snelle granola
Home made granola – uit de oven
Rauwe granola
Glutenvrije granola

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.