Komkommer met eiersalade

Komkommer hapje met eiersalade

Op een verjaardag vind ik heerlijk om lang in de keuken te staan. Dan maak ik soep, salades, natuurlijk taart, balletjes vlees en andere hapjes. Zo maakte ik dit komkommer hapje met eiersalade de laatste keer. Makkelijk, omdat je de eiersalade van te voren maakt. Oh, en dit is ook een lekker hapje voor een high tea, past goed bij het begin met de hartige hapjes.

Hoe maken we dit komkommer hapje?

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 5 eieren
  • 1 kleine ui
  • 2 el fijne mosterd
  • 2 el (geiten) yoghurt
  • bieslook naar smaak

Kook de eieren in een pannetje, tot harde eieren. De komkommer wassen we en snijden in grote stukken van 5 cm. Je holt een klein gedeelte uit van het middelste gedeelte, gewoon met een lepeltje. Maak nu de eiersalade, prak de gekookte eieren en meng met en de mosterd en yoghurt. Voeg nu de fijn gehakte ui en stukjes bieslook toe.

Liever een ander recept voor eiersalade? Wie ben ik om te zeggen dat dat niet mag.

Misschien vind je dit ook lekker?

Zelf kruidenboter maken
Zelf gemaakte zalmsalade
Hummus met wortel

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.