Mijn favoriete quotes van 2018

Mijn favoriete quotes van 2018

Een tijdje geleden begon ik wekelijks een quote te plaatsen op Facebook. Volg je mij op Facebook, dan heb je ze wellicht al gezien. Ik ben gek op quotes. Ze zeggen in een korte zin iets heel waardevols. Het laat je nadenken over jezelf, waar je staat, waar je zelf mee worstelt of gewoon om je te laten lachen. Sommige quotes schrijf ik op een kaartje of pin ik op Pinterest. Je hebt wel eens van die momenten dat je een quote nodig hebt. Als een mantra zeg ik hem dan een paar keer hard op, zoals ‘geloof niet alles wat je denkt’.

Zie hier mijn favoriete quotes van 2018: 

Misschien vind je dit ook interessant?

Mijn gelezen boeken in 2018
Alles wat je aandacht geeft groeit


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.