Gevulde picknick wraps – met zalm en carpaccio

Gevulde picknick wraps – met zalm en carpaccio

Gevulde wraps zijn heerlijk met de lunch of een makkelijke avondmaaltijd. Maar de opgerolde tortilla’s zijn in stukjes een heerlijk hapje voor een verjaardag buffet of met Pasen. Er zijn vele variaties mogelijk. Voor de laatste verjaardag heb ik twee variaties gemaakt, met zalm én met carpaccio. Kijk verder wat ik gebruikte voor deze gevulde tortilla’s.

Recept gevulde picknick wraps – met zalm en carpaccio

Dit heb je nodig:

  • 6 grote (volkoren) tortilla’s
  • 200 gram plakken zalm
  • 150 gram plakken carpaccio
  • zakje rucola
  • 2 handjes pijnboompitten of zonnebloempitten
  • 1 el kappertjes
  • Zalm dressing: 1 el pesto, 1 el roomkaas
  • Carpaccio dressing: 12 tl grove mosterd, 1 scheut wijnazijn, 2 el extra vierge olijfolie

In plaats van pijnboompitten gebruik ik vaak zonnebloempitten. Dat is een stukje goedkoper en hier thuis vinden ze het net zo lekker. Je kunt ze ook even roosteren voordat je ze gebruikt. Maar het hoeft niet.

Meng de dressings. Beleg 3 tortilla’s met de carpaccio dressing, en 3 tortilla’s met de zalm dressing. Beleg de 3 met carpaccio dressing, uiteraard met carpaccio, daarna met rucola, wat pitjes en kappertjes. Zelf had ik nog appelkappertjes liggen, die heb ik fijn gesneden en gebruikt. Voor de zalm wrap beleg je de tortilla met de zalm, rucola en wat pitjes.

Om te bewaren op Pinterest:

Gevulde picknick wraps - met zalm en carpaccio

Misschien vind je dit ook lekker?

Tortilla pizza op een houten plank
gevulde wraps met bietenhummus
Carpaccio als amusehapje

Soortgelijk

Frittata met zoete aardappel en spinazie

Frittata met zoete aardappel en spinazie

Frittata, het is net een quiche, maar dan zonder bladerdeeg. Een stuk gezonder! Je kunt met een frittata eindeloos variëren. Een frittata is geschikt voor de lunch of als licht hoofdgerecht. Doe er een groene salade naast, of wat rauwkost. Een frittata is ook heel geschikt […]

Pastasalade met pesto en burrata

Pastasalade met pesto en burrata

Als ik denk aan een zomerse makkelijke maaltijd, denk ik aan een couscoussalade of een pastasalade. Deze laatste maak ik ook vaak op vakantie maar ook als ik een buffet maak voor een verjaardag . En alle verjaardagen van het gezin vallen in het voorjaar, […]Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.