Koude gazpacho soep

5x Zomerse, verfrissende gerechten

In de zomer eet je vaak andere gerechten. Ik eet in de zomer soms zelfs minder. Door de warmte heb ik gewoon minder trek. Vandaag inspiratie voor zomerse, verfrissende gerechten. In de zomer heb je ook weer andere seizoensgroenten, die je in de winter niet ziet. Watermeloen is er zo één. Een super leuke fruitsoort. Die lekker zoet is, veel kinderen lusten het ook en het is gewoon erg gezond.

Het bevat bijvoorbeeld veel jodium, maar ook ijzer en vitamine C. En heel belangrijk: anti-oxidanten die de vrije radicalen in je lichaam tegengaan. Huh, vrije radicalen? Vrije radicalen beschermen jou tegen bacteriën, maar moeten daarna weer uit je lichaam. Dit doen antioxidanten.

5 zomerse, verfrissende recepten.

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

Watermeloensalade met feta
Watermeloen juice
Koude gazpacho soep
Griekse salade
Ice tea

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.