10 favorieten recepten van mijn kids – voor jouw kids #1

10 favorieten recepten van mijn kids – voor jouw kids #1

Deze recepten zijn allemaal goedgekeurd door een heel kritisch publiek, mijn eigen kids! En mijn kinderen zijn kritisch, lusten niet alles maar krijgen wel heel vaak nieuwe gerechten voorgeschoteld. Dat ze niet alles lusten, maakt ze hele normale kinderen. Alle kinderen hebben nu eenmaal meer ontwikkelde smaakpupillen. Mijn kinderen zeuren heus wel eens, maar proeven gelukkig wel altijd. En ze zijn nog wel eens positief verrast.

De 10 favorieten recepten van mijn kids:

Klik op de foto voor de link naar het recept.

2 smaken milkshake
Appeltaartstengels
Mexicaans in één pan
Falafel balletjes
Zelf gemaakte ontbijtkoek
Mueslirepen
Kaastengels
Pizzarolletjes
Mexicaanse ovenschotel met nacho chips
Zelf poffertjes maken

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


nl_NLDutch

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.